Üst Kattan Gelen Suyu Kim Yaptırır?
5/5 - (6 votes)

Tesisat problemleri olarak karşımıza çıkan su kaçağı durumlarında üst kattan gelen suyu kimin yaptıracağı merak konusu olmaktadır. Su kaçağının bulunduğu yerdeki problemin mevcut daire sahibi tarafından çözümlenmesi gerekmektedir. Kişilerin mağduriyetine yol açacak şekilde su kaçağı oluşması oldukça can sıkıcı olmaktadır. Bu konuda ülkemizde bir çok itilaf ve anlaşmazlık yaşanabilmektedir. Ancak genelde karşılıklı anlaşma yoluna gidilerek sorun çözümlenmektedir.

Sizinde başınızda bu türden bir sorun varsa üst kat daire sahibi hemen uyarılmalı, su vanaları öncelikle kapatılmalıdır. Sizin yaşam alanınızı etkileyen bu ciddi problemde üst daire sahibi bir tesisatçı çağırıp kendi dairesinden kaynaklı olan bu arızanın tamirini yaptırması gerekir. Bazı durumlarda üst daire sahibi sizden yaptırmanızı ve kendisine fatura edilmesini isteyebilir. Bu durumda mutlaka resmi belgeli faturalı tesisat hizmeti almanız önerilmektedir.

Üst Kattan Gelen Suyun Tamir İşlemi

Yapılara ciddi zarar bu sorunun çözümü için profesyonel tesisatçı hizmeti, özel ekipman kullanımı gereklidir. Sıradan gelişi güzel çözümler derdinize derman olmayacaktır. Basit işlemler yapılması halinde ilerki dönemlerde benzer sorunu tekrar yaşarsınız. Profesyonel tesisat teknisyenleri tarafından hizmet alarak öncelikle su kaçağının tespitinin yaptırılması gerekmektedir.

Bulunan su kaçağının tamiri için lokal işlemler yada boru veya yapı değişikliği gerekebilir. Bunun tam olarak netleşmesi için yapınızdaki sorunun ve kaçağın büyüklüğü önemlidir. Eğer doğru uzmandan hizmet alıyorsanız sizlere gerekli tüm bilgilendirmeleri yapacaktır.

Üst Kattan Gelen Suyun Tamir İşlemi

Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır?

Üst kattan geldiği düşünülen su sızıntısı rahatsız edici ve oldukça sıkıntılı bir durum olmaktadır. Üst kat daire sahibinin yaptırması gereken bu sorunun giderilmesinde sizinde müdahaleniz olabilir. Mutlaka tesisat tamir sırasında sizde bulunabilir ve kontrol sağlayabilirsiniz. Su kaçağı tespiti yapılırken özel cihaz ve ekipman kullanılmaktadır. Akustik dinleme cihazları, termal kameralı cihazlarda bunlardan biridir.

Tesisat konusundaki deneyim sahibi ustalar hızlı bir şekilde cihaz ile su kaçağı tespitini yaparak tamir işlemlerine başlamaktadır. Kaçak veya sızıntı gibi tesisat arızalarında erken müdahale edilmesi sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlamaktadır. Gerekli araç ve gereç eşliğinde yapılan kaçak tespiti ile üst kattan sızan suyun nedeni bulunarak hemen müdahale edilir. Kaçak derinlerde ve ana borularda ise lokal kırma yapılarak boruya ulaşılır ve yenisi ile değişimi sağlanır.

Üst Kattan Su Kaçağı Bulma İşlemi

Üst Kattan Su Kaçağı Bulma İşlemi

Üst kat tesisatının yenilenmesi ile ortadan kaldırılan sızıntılar, gerekli cihazlar kullanılarak tespit yapıldıktan sonra en iyi ustalarımız tarafından onarılmaktadır. Elindeki tüm imkanları kullanan tesisat görevlileri sızıntının ortadan kaldırılmasına yönelik müdahaleyi kusursuz şekil şekilde yapmaktadır. Cihazlar ve araç gereçler kullanılarak su kaçağı bulma işlemleri profesyonel bir şekilde tamamlanır.

Yeterli bilgi ve beceriye sahip olan tesisat görevlilerinin yapacağı hizmetler sizlerin kalıcı çözümler elde etmenizi sağlar. Yoncu tesisat su tesisat işleri, tıkanıklık açma ve su kaçağı bulma işlerinde 20 yıla yakın deneyim ve tecrübe ile sizlere hizmet sağlar. 0538 293 26 16numaradan su kaçağı işlerinizde bizi arayabilirsiniz. Üst Kattan Gelen Suyu Kim Yaptırır? yazımız hakkında soru ve görüşlerinizide bizlere iletebilirsiniz.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir