Ataköy Su tesisatçısı
5/5 - (43 votes)

Ataköy civarında adresinize yakındaki tesisatçı arayışınız varsa hemen bizi arayın. Ataköy Su tesisatçısı 7/24 Tesisat Tamir Onarım Servisi ekibimiz bölgenizde sürekli hizmet sağlamaktadır. Acil tesisatçı lazımsa bizi  0538 293 26 16 çağrı merkezinden günün her saati arayabilir ve hizmet talep edebilirsiniz.

Su tesisatçısı işinde yılladır İstanbul Avrupa yakasında her bölge ve semtte hizmet veriyoruz. Birden fazla aracımız gün içinde bir çok semtte müşterilerimize en hızlı şekilde ulaşır ve sorunları kısa sürede çözer.

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Ataköy Su Tesisatçısı

Ataköy Tesisatçı için bizi arayan müşterilerimiz bir çok farklı sebeple bizlere ulaşır. Yapısal tesisat sorunlarında çözemeyeceğimiz sorun yoktur. Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma ve tüm gider açma hizmetlerini en iyi işçilikle vermekteyiz.

Yoncu tesisat daireniz içinde çıkabilecek her tesisat arızasında %100 çözümler üretir. Kalorifer tesisatı, Boru tıkanıklıkları, kazan tesisatı, su saati montajı, klozet sorunları, banyo batarya ve diğer sorunlar dahil hepsinde uzman personellerimiz bulunmaktadır.

Ataköy Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Ataköy Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Binaların sıvı taşıyan her sistemi sıhhi tesisat alanına girmektedir. Sıhhi tesisat işlerinde bilgi ve deneyim son derece önemli ve gereklidir. Günümüzde gelişen teknoloji ile yeni binalarda çok daha farklı sistemler kullanılmaktadır. Hali ile bu sistemleride bilmek ve teknolojiden faydalanmak gereklidir.

Yaşadığınız sıhhi tesisat sorununda güvenilir ve kaliteli hizmeti Yoncu tesisattan mutlaka alırsınız. Sadece bireysel bilgi ve beceri değil gerekli tüm donanımları işlerimizde kullanmaktayız.

Ataköy Su Kaçağı Tespiti

Alt katıma mutfaktan su akıyor, Üst komşudan bize su geliyor, Tuvaletten alt kata su akıyor, Banyodan Alt kata Su akıyor, Parkelerim kabarıyor, Duvarların kabarıyor, Duvarlar ve tavan sararıyor şikayetleriniz varsa su kaçağı sorunu yaşıyorsunuzdur.

Ataköy su tesisatçısı hizmetlerimiz arasında özel cihazlarla kameralı su kaçağı tespiti ve tamir onarımıda yapmaktayız.  0538 293 26 16 numaralı telefondan su kaçağı bulma hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ataköy Mahallesi Klozet Açma

Klozet tıkanması sürekli yaşanan bir sorun olmasada yıllar içinde herkes bir gün bu sorunla yüzleşir. Klozet içine atılmış olan yabancı maddeler ufak olan giderlerin tıkanmasına neden olabilir. Yeni binalarda ise inşaat aşamasında gidelerde unutlan harç artıklarıda zamanla tıkanmaya sebep olabilir.

Klozet açma için son deece gelişmiş ekipmanlara sahibiz. Uzman personelimiz özel teknolojik ekipman yardımı ile bu işlemi yapar. Servis taleplerinizde adresinize tam donanımlı personel göndeririz. Klozet açma dışında tesisat firmamızdan Klozet iç takım arıza tamiri, Klozet montajı ve tamiri, klozet içine su kaçırma sorunları içinde hizmet alabilirsiniz.

Ataköy Tesisat Hizmetlerimiz

Ataköy semtinde aşağıda listelediğimiz tüm tesisat işlerinizde bizleri arayabilirsiniz. Listede bulunmayan arıza sorunları içinde lütfen telefonda bilgi alınız.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Ataköy Tıkalı Gider Açma

Yapılarda tıkanma sorunları bir çok farklı bölüm ve bölgede yaşanabilir. Tuvalet tıkanması ve lavabo tıkanması her ne kadar sık görülsede logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanabilir. Tesisat tıkanma sorunu yaşıyorsanız vakit kaybetmeden hemen destek almanız gerekecektir. Her tesisat firması tıkanıklık açma hizmeti veremez. Bu alanda profesyonel tesisatçılarla çalışmanız gereklidir.

Yoncu Tesisat tıkanmaların %100 açılması için özel ekipman ve teçhizat kullanır. Yaşadığınız sorunu bizi aradığınızda doğru iletmeniz halinde adresinize gerekli donanımla ekip yönlendirilir.

Binalarda Tıkanıklığa Sebep Olan Etkenler

Tıkanmanın kaynağı bizim için genelde bellidir. Lavabo, Wc ve Klozet içine atılan her yabancı madde tıkanmaya sebep olacaktır. Tıkanmanın yaşanmasına en fazla neden olan maddeler şunlardır; kulak çubukları, çocuk bezleri, kağıt havlular, pet. Tesisatlarınızda sürekli tıkanma olmasın istiyorsanız mutlaka bunları atmamaya özen göstermelisiniz.

Mutfak lavaboları da günlük hayatta kullanımda oldukça fazla önem taşır. Evlerde, dükkan ve iş yerlerinde mutfak lavabosuna atılan yağlar ve yemek artıkları mutfak lavabosunun düşmanıdır. Çay posasını da lavaboya içine sürekli boşaltılması halinde bir süre sonra tıkanma yapar.

Ataköy su tesisatçısı için 7/24 bizlere günün her saati ulaşabilirsiniz.  0538 293 26 16 numaradan acil olarak arayabilir hemen hizmet alabilirsiniz.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir