Güngören Su Tesisatçısı
5/5 - (35 votes)

Ev tesisatları yada ticari mekan tesisat arızalarında hemen geliriz. Güngören Su Tesisatçısı 7-24 Acil Tesisat Tamir Onarım hizmetimiz tüm semt ve mahallelerde vardır. Acil tesisatçı arayışınızda bizlere  0538 293 26 16 numaradan ulaşabilir ve adresinize tesisatçı çağırabilirsiniz.

✅Güngören Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Güngören Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Güngören Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Güngören Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Güngören Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Güngören Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Güngören Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Yapıları, binaları ve konutları ciddi tesisat arızaları sıkıntıya sokar ve sizlere büyük masraflar açabilir. Bu konuda ciddi bir mağduriyet yaşamamak için mutlaka acil destek için bizi arayınız. Ciddi tesisat arızanıza hemen önlem alır ve sorunu bir kaç dakikada gideririz. Önemsemediğiniz her tesisat arızasının ciddi sorunlara neden olacağını unutmayınız.

Güngören Su Tesisat Tamiri

Semtinizde mahallenizde sizlere en yakında  Su tesisatçısı firmamızdır. Birden fazla tam donanımlı tesisat aracımız ve ekibimiz hafta boyunca bir çok müşterimize acil hizmet vermektedir. Güngören ve yakın bölgelerde oturuyorsanız Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolabı montajı, yangın tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma,  gider tıkanması şikayetleriniz varsa bize ulaşın.

İstanbulda uzun yıllardır tesisat tamir onarım servis işlerinde binlerce müşterimize kusursuz hizmet verdik. Yoncu tesisat sadece bireysel becerilerle değil üstün teknik donanımı ile müşterilerine hizmet verir. Firmamızdan güven duyulan hizmeti daima en uygun ücretlerle alırsınız.

Güngören Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Islak zemin alanları, mutfaklar, banyolar sıhhi tesisat çalışma alanı içine girmektedir. Her ne kadar bazen ufak boyutlu sorunlar yaşasanızda bazen çok ciddi sorunlar yaşatır. Ancak her zaman erken farkedilen sorunlarda hızlı müdahale ciddi masraf oluşmasının önüne geçer.

Sıhhi tesisat arızasında kendi başınıza önlem almanız bilginiz yoksa çok zordur. Acil çevrenizden yardım bulamadığınız noktada bizi aramanız hainde gelir ve sorunu bir kaç dakika içerisinde gideririz.

Güngören Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Güngören Su Kaçağı Bulma

Yapıları ve binaları tahrip eden, çürüten ve kötü kokuya neden olan eri büyük sorun su kaçağı arızalarıdır. İlk oluşumunda ve erken fark edilmesi durumunda çözümü kolaydır. Ancak geç müdahale edilmesi durumunda zararıda büyük olmaktadır. Su kaçağı her daim gözle görülen bölgelerde oluşmaz. Kimi zaman beton zemin içinde, kimi zaman duvar içinde yürüyen boru ve tesisatlarda su kaçağı oluşur.

Sadece size ait daire içinde de su kaçağı oluşmayabilir. Üst kattaki dairede oluşan bir su kaçağıda sizin oturmuş olduğunuz daireye zarar verebilir.  Alt katıma mutfaktan su akıyor, Üst komşu daireden bize su geliyor, Tuvaletten alt kata su akıntısı var, Banyodan Alt kata Su akıyor, Parkelerim kabarıyor, Duvarların kabarıyor, Duvarlar ve tavan sararıyor gibi şikayetler en sık görülenlerdir.

Güngören su tesisatçısı firmamızda su kaçağı konuşunda yetişmiş tecrübeli uzmanlar görev almaktadır. Yaşadığınız her su kaçağı arızasında bizlere 0538 293 26 16 numaradan ulaşabilirsiniz.

Güngören Su Kaçağı Bulma

Güngören Klozet Açma

Klozet tıkanmaları daire içinde en istenmeyecek tesisat arızalarının başında gelir. Bu tıkanmalar her ne kadar çoklukla büyük çapta olmasa da ciddi tıkanma durumlarında büyük zarar verir. Klozet tıkanmasında açma işlemini yapacak kişilerin tecrübe ve deneyimi oldukça büyüktür. Burda dikkat edilmesi gereken nokta kırmadan dökmeden işlemin yapılmasıdır.

Yoncu tesisat klozet açma birimleri diğer tesisat işlerinden ayrıdır. Bu alanda tamamen eğitimli ve uzman personellerimiz görev yapmaktadır. Sizlerden gelecen istek ve taleplerde tam donanıma sahip uzmanlarımız adresinize gönderilir.

Güngören Tesisat Hizmetlerimiz

Güngören ilçemizde konutlar ve ticari binalar için aşağıdaki tüm hizmetleri profesyonel ekiplerimizle sağlamaktayız.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Güngören Tıkalı Gider Açma

Giderlerde tıkanma belirsiz zamanlarda karşınıza çıkar. Tıkanmanın yaşanmasına sebeple olan maddelerin tespiti özel kameralı cihazlarla bulunur ve tespit edilen yere ulaşılıp giderler açılır. Tıkalı gider açma işlemi eski usul ve tekniklerle yapılması halinde kırım döküm ve molozlar yığını oluşur.

Yoncu tesisat firmamızda tüm logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızaları ile özel ekipman desteği ile çözümlenir. Sizlere ciddi zarar ve masraf oluşturmadan kısa sürede yaşadığınız bu ciddi tesisat sorununu ortadan kaldırırız.

Bina ve Daireler Tıkanıklığa Sebep Olan Nedenler

Farklı türde sebep ve çevresel etkenlerden bir çok tıkanma yaşanır. Ev içindeki lavabonuz tıkanabilir, klozet tıkanabilir ve pis su tesisat borularınızda tıkanma oluşabilir. Bunlar haricinde pimaş tıkanması, logar tıkanmasıda ciddi sorunlardan biridir. Tıkanıklık yaşanmasına neden olan bazı yabancı maddeler kulak çubukları, çocuk bezleri, kağıt havlular, pet vb gibi maddelerdir.

Tıkanma ciddi bir tesisat arızası olsa da doğru işlemlerle kalıcı olarak arıza giderilebilir. Yoncu tesisatı tıkanma, su kaçağı hemde tüm tesisat sorunları için arayabilirsiniz. Güngören su tesisatçısı hizmetlerimiz bölgede tüm semt ve mahallelerde 7/24 aralıksız devam etmektedir. 0538 293 26 16 gsm numarası üzerinden tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir