Tarabya Tesisatçı

Tesisat tamir ve arızalarında acil usta ve hizmet lazımsa bizi her an arayabilirsiniz. Tarabya Tesisatçı 7/24 Su Tesisatçısı hizmetimiz hafta boyunca aktif ve sizlerden telefon beklemektedir. Gündüz ve gece saat kaç olursa olsun bizlere 0538 293 26 16 numaramızdan 7/24 ulaşın. Aldığınız tesisat arızasını telefondaki personelimize detaylı bildirin işin niteliğine göre uzman personelimizi hemen yönlendirelim.

Boru tesisat, Sıhhi tesisat, su kaçağı bulma, tıkanıklık sorunları, kalorifer tesisatı ve binaya dair tüm tesisat arızalarında hizmetimiz vardır . Yoncu tesisat Tarabya ve civar bölgelerde 10 yılı bulan sürede binlerce yapı sahibine hizmet vermiştir.

Tarabya Su Tesisatçısı

Yapılar tesisat sorunları nedeni ile ciddi bozulma tahrip yaşayabilir. Her tesisat arızası kesinlikle önemsenmelidir. Ertelenecek ir sorun asla olmayıp bazı durumlarda ciddi masraflarla sizleri karşı karşıya bırakır. Bu nedenle en ufak su tesisat sorununda bizlere ulaşarak destek alabilirsiniz.

Su tesisatçısı olarak yapıların her tür tesisatına bakıyoruz. Boru tesisatları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklık işlerinin tümünde deneyimliyiz.

Yoncu tesisat Tarabya semtinde ara vermeden yıl boyu tesisatçı hizmeti verir. Talebinizden sonra sizlere ulaşmamız maksimum 15 dakikayı bulacaktır.

Tarabya Su Tesisatçısı

Tarabya Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Sıhhi tesisat arızalarıda bir çok kişi tarafından basit görülsede aslında hiç de öyle olmayıp ciddi süprizler barındırır. İşin ehli olmayan kişiler asla işlem yapmamalı yoksa farklı arızalara sebebiyet verebilir. Firma olarak tavsiyemiz kurumsal tesisatçı hizmeti veren şirket ve firmalar üzerinden talep açmanızdır. Yoncu tesisat gelişmiş firma alt yapısı ve yaygın servis ağı ile sizlere garantili işçilik sağlar.

Konut ve ticari iş yerlerinde musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızaları için hemen sizlere ulaşırız. Sıhhi tesisat konusunda siz en yakındaki profesyonel tesisat firmasıyız.

Tarabya Su Kaçağı Tespiti

Su sızıntıları tesisat borularının tahrip olması, basınç, tadilat nedeni ile alınan darbe ve malzeme kalitesizliği ile oluşmaktadır. Sızıntı şeklinde başlayan sorun sonrasında su kaçağına dönüşür. Erken fark edilmesi ciddi sorunların önüne geçer. Önemsenmeyen su kaçağı sorunları evin bir çok yerinde kırma dökmeye kadar gider ve ciddi masraflar çıkarır.

Su kaçağı arızalarında kameralı, ses dinleme cihazlarımız ile gelir ve su kaçağını kırmadan buluruz. Aşağıdaki şikayetleriniz varsa sizin yapınızda da su kaçağı sorunu vardır.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.

Tarabya Klozet Açma

Klozet tıkanma yoğun kullanım yapılan her alanda görülmektedir. Tesisat yapısından kaynaklı tıkanma yaşanabileceği gibi klozet içine atılan yabancı isimlerde tıkanmaya sebebiyet verir . Tesisat ekiplerimiz klozet açmak için özel cihaz ve ekipmanlar ile adrese gelir ve sorunu çözer.

Kırmadan dökmeden klozet açma işlemi için profesyonel tesisat firmalarından hizmet alınız. Sadece kişisel beceri ve yetenek yeterli olmaz. Özel ekipman ve donanımla gelir kısa sürede sizi yaşadığınız sorundan kurtarırız.

Tarabya Tesisat Hizmetlerimiz

Tarabya semtimizin daimi tesisat firmasıyız. Arızalı tesisatlarda 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Tarabya Tıkalı Gider Açma

Gider tıkanmaları duruma göre farklı yöntemlerle açılır. Tamir işlemi öncesinde tıkanmanın yerinin nokta tespiti ile bulunması gerekir. Bunun içinde yine kişisel deneyim yeterli olmaz özel bu iş için geliştirilmiş cihazların kullanılması gerekir.

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler.

Tarabya Tesisatçı Telefonu

Daire, Site, Ticari mekanlar, Özel Mülk Tesisat, Alışveriş merkezleri, Mağazalar gibi yerlerde yaşanan her tesisat sorununda geliyoruz. Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Tarabya su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.

Tarabya su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir