Taksim Tesisatçı

İşyeri, dükkan ve ofis tesisat arızalarında hemen adrese geliyoruz. Taksim Tesisatçı 7/4 Acil Su Tesisatçı servisimize 0538 293 26 16 numaradan ulaşabilirsiniz. Sıhhi tesisat arızalarınızda, lavabo tıkanıklığı problemleri, klozet tıkanıklığı, su kaçağı, pimaş sorunları, kalorifer tesisatı için her gün Taksim semtinde bulunuyoruz.

Ticari hayatın kalbi olan Taksim bölgesinde genelde yapılar bir çok bölgeye eski olup tesisat yapılarıda son derece kötüdür. Buda beraberinde ciddi tesisat arızalarını getirmektedir. Yoncu tesisat her tür eski yada yeni yapıların tesisatlarında tecrübelidir. Boru tesisat arızaları, Sıhhi tesisat sorunları, su kaçağı bulma, tıkanıklık sorunları, kalorifer tesisatı ve binaya dair tüm tesisat arızalarında profesyonel ekibimiz müdahalesi ile sorun ortadan kaldırılır.

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Taksim Su Tesisatçısı

Su tesisat uzmanına her an ihtiyacınız olabilir. Yapılardaki tesisat arızaları ne zaman hangi saatlerde oluşacağı belli olmaz. Yoğun kullanımı olan bina ve yapılarda bir çok farklı tesisat bozulması görülebilir. Yaşayacağınız her sorunda kaliteli işçiklikle sorunu gideririz.

Su tesisatçısı ekibimiz Boru tesisatları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklık arızalarının hepsine bakar. Yoncu tesisat bireysel müşterilerine hizmet verdiği gibi kurumsal bir çok marka ile anlaşmalı tesisatçı olarak hizmet verir.

Taksim Su Tesisatçısı

Taksim Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Sıhhi tesisat arızaları içinde Taksim bölgesindeki bir çok şubesi olan markaya yıllık anlaşmalı hizmetimiz vardır. Kamusal yapılar içinde yine anlaşmalı hizmetimiz bulunmaktadır. Bireysel müşterilerimiz içinde bizlere ulaşmaları halinde hemen verilen adrese gelmekteyiz.

Konut, ev, ofis, dükkan, mağaza, depo, ticari şirket binalarındaki musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızaları için gelir ve arızayı kolayca gideririz. Sıhhi tesisat arızanıza çözümü profesyonel firmamızdan alın.

Taksim Su Kaçağı Tespiti

Eski tip bina ve yapılarda su kaçağı ve sızıntıları daha fazla görülür. Taksim semtimizde oldukça fazla eski türde yapı barındırmaktadır. Bugüne kadar sayısız oranda su kaçağı işine bakan firmamız özel cihazları ile konumunuza gelir ve su kaçağını bir kaç dakika içinde bulur.

Su kaçağı tespitini bulan firmamız talepleriniz sonrasında kameralı, ses dinleme cihazlarımız ile gelir ve su kaçağını kırmadan tespit ederiz. Aşağıdaki şikayetleriniz varsa sizin yapınızda da su kaçağı sorunu vardır.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.

Taksim Klozet Açma

Sık kullanılan wc alanlarında klozet tıkanmaları youn görülür. Halka açık olan işletmer wc alanlarında atılan yabancı cisim ve maddelerde tıkanma yaratır. Klozetin açılması için her zaman bilinen basit yöntem ve teknikler yeterli olmaz. Firmamız yaşadığınız sorunun niteliğine göre özel ekipman kullanımı yapar ve sorunu giderir.

Kırmadan dökmeden klozet tıkanıklığını kolayca açıyoruz. En uygun servis ücretlerimizle klozet tıkanıklık açma hizmetini bizden alın. Firmamız bu işlerde kişisel personel becerisi ve yeteneğine bakmadan gerekli tüm teknolojik ekipmandan faydalanır. Özel ekipman ve teçhizatla gelir kısa sürede sizi yaşadığınız sorundan kurtarırız.

Taksim Tesisat Hizmetlerimiz

Taksim semtimizin daimi tesisat firmasıyız. Arızalı tesisatlarda 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Taksim Tıkalı Gider Açma

Giderlerin tıkanması sık görülen tesisat problemleri olarak karşımıza çıkar. Kimi zaman pis su giderleri, kimi zaman temiz su gider hatlarında tıkanıklık yaşanabilir. Tesisat borularının eskimesi, kalitesiz kullanılan tesisat malzemeleri ve giderlere atılan yabancı maddeler tıkanma nedenleridir.

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler.

Taksim Tesisatçı Telefonu

Taksim bölgemizde dükkan, depo, mağaza, ofis, konut ve her tür yapıda yaşanan her tesisat sorununda geliyoruz. Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Taksim su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.

Taksim su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir