Bahçeşehir Tesisatçı

Banyo, Mutfak, Bina, Klozet, Pimaş, Tıkanıklık ve diğer tüm tesisat arızalarında hemen adrese geliyoruz. Bahçeşehir Su Tesisatçısı 7/4 Tesisatçı işlerinizde 7/24 0538 293 26 16 numaradan bize ulaşın. Acil işlem gereken sıhhi tesisat işlerinde, lavabo tıkanıklığı, klozet tıkanıklığı, su kaçağı, pimaş sorunları, kalorifer tesisatı arızalarında en hızlı şekilde vereceğiniz adrese ulaşırız.

Bahçeşehir ve civarında genelde konut ve dairelerden fazla talep almaktayız. Su tesisat işleri içerisinde bölgede en sık görülen klozet sorunları, su kaçağı, tıkanıklıklardır. Yoncu tesisat bölgede Boru tesisat arızaları, Sıhhi tesisat sorunları, su kaçağı bulma, tıkanıklık sorunları, kalorifer tesisatı ve binaya dair tüm tesisat arızalarında hemen adrese gelmektedir.

Bahçeşehir Su Tesisatçısı

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Bahçeşehir Su Tesisatçısı

Bahçeşehir 10 yıldan fazla süredir yaz kış demeden müşterilerimize tesisat servisi sağladığımız bölgedir. Basit ve zorlu demeden her tür arızada hemen donanımlı araç ve ekibimizle gelir sorunu ortadan kaldırırız. Gelişmiş teknolojik üstün ekipman desteğimiz ile %100 garantili işçilik sağlarız. En uygun servis ücretleri ile yılın her günü bizlerden destek alabilirsiniz.

Su tesisatçısı hizmetimi dahilinde Bahçeşehir civarında binalarda Boru tesisatları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklık işlerinin tümüne bakıyoruz. Yoncu tesisat bölgeye yakın olan iş yerleri, restoran ve çeşitli ticari binalara yıllık anlaşmalı olarak da tesisatçı hizmeti sağlamaktadır.

Bahçeşehir Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Sıhhi tesisat bozulma ve teknik arızlarda gecikmeden işlem yaparız. Sahada hazır bulunan gezici tesisat ekibimizi hemen yönlendirir ve sorunu gideririz. Yoncu tesisat gelişmiş firma alt yapısı sayesinde İstanbul'un her bölgesinde müşterilerine en hızlı ve nitelikli tesisat tamir onarım hizmetlerini vermektedir.

Yaşam alanlarında ve ticari şirket binalarındaki musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızaları için hemen sizlere ulaşırız. Sıhhi tesisat arızalarında tamir onarım için size en yakındaki profesyonel tesisat firmasıyız.

Bahçeşehir Su Kaçağı Tespiti

Bahçeşehir Su Kaçağı Tespiti

Bahçeşehir günden güne artan nüfusu ile konut alanların yükseldiği bölgemidir. Yapılar bölgede her ne kadar çok eski olmasada çeşitli sebeplerle su kaçağı sorunları dönem dönem yaşanmaktadır. Su kaçakları görüldüğü anda sorun giderilmeli yoksa yapıyı kullanılmaz hale getirebilir. Ekibimiz kırmadan dökmeden su kaçağı tespiti için çağrınızla birlikte hemen bölgeye gelir.

Su kaçağı tespit ve bulma aşamasında kameralı, ses dinleme cihazlarımız ile gelir ve su kaçağını kırmadan tespit ederiz. Aşağıdaki şikayetleriniz varsa sizin yapınızda da su kaçağı sorunu vardır.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.

Bahçeşehir Klozet Açma

Klozet tıkanma arızasının ne zaman hangi durumlarda oluşacağı pek kestirilemez. Tesisat inşaasından kaynaklı tıkanma oluşabileceği gibi klozet içine atılan yabancı cisimlerinde tıkanmaya sebep olduğu öngörülmektedir. Tesisat firmamız Bahçeşehir bölgesinde için klozet tıkanıklığı işlerinde özel cihaz ve ekipmanlar ile adrese gelir ve sorunu garantili şekilde çözümler.

Kırmadan dökmeden klozet tıkanıklığı açma işlemi için mutlaka bizi tercih edin. Sadece kişisel personel becerisi ve yeteneği yeterli olmaz. Özel ekipman ve teçhizatla gelir kısa sürede sizi yaşadığınız sorundan kurtarırız.

Bahçeşehir Tesisat Hizmetlerimiz

Bahçeşehir semtimizin daimi tesisat firmasıyız. Arızalı tesisatlarda 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Bahçeşehir Tıkalı Gider Açma

Yapıların gider tıkanma sorunları belirli zorluklar içerir. Tıkanıklığın tamirinin yapılmasından önce tıkanmanın yerinin %100 nokta tespiti ile bulunması gerekir. Bunun içinde yine kişisel deneyim yeterli olmaz özel bu iş için geliştirilmiş cihazların kullanılması gerekir.

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler.

Bahçeşehir Tesisatçı Telefonu

Tüm yaşam alanları Ofis, Daire, Site, Ticari mekanlar, Özel Mülk Tesisat, Alışveriş merkezleri, Mağazalar gibi yerlerde yaşanan her tesisat sorununda geliyoruz. Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Bahçeşehir su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.

Bahçeşehir su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir