Gaziosmanpaşa tesisatçı

Gaziosmanpaşa Su Tesisatçısı olarak, su tesisatı sorunları, yapısal arızalar ve diğer tesisat problemleriniz için hizmetinizdeyiz. Haftanın 7 günü acil durumlarda en yakın uzmanı adresinize yönlendiriyoruz. Su kaçağı, tıkanıklık ve diğer tesisat ihtiyaçlarınız için uygun fiyatlarla güvenilir hizmet sunuyoruz. İletişim: 0538 293 26 16.

gaziosmanpaşa su tesisatçısı

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

gaziosmanpaşa tesisatçı

Tesisat işlerinde şehrimizdeki en eski tesisat firmalarından biriyiz. İlçemizde ise 10 yıldır ara vermeden hem konutlarda hem de ticari mekanlarda tesisatçı hizmeti sağlıyoruz. Şimdiye kadar binlerce yapı sahibine en iyi kalitede tesisatçı hizmeti verdik ve 2023 yılında da vermeye devam ediyoruz.

Su tesisatçısı seçiminiz çok önemli olacaktır. hatalı işçilikler her zaman daha büyük sorun ve masraflara neden olur. Yoncu tesisat yılların deneyimi ile güven duyulan garantili bir işçilik sunar. Boru tesisat hatası ve arızaları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklık arızalarında %100 çözüm sağlarız.

Gaziosmanpaşa Su Tesisatçısı

Gaziosmanpaşa Sıhhi Tesisat

Gaziosmanpaşa tesisatçı firmamız, banyo ve mutfak tesisatlarınızla ilgili karşılaşabileceğiniz her türlü soruna hızlı ve profesyonel çözümler sunmaktadır. Su tesisatı terimi, içerisinde temiz ve atık suyun geçtiği karmaşık bir sistem olarak düşünülebilir. Sunduğumuz su tesisatı hizmetleri, mutfak, banyo, tuvalet, klozet, balkon ve bahçe tesisatlarından kaynaklanan sorunları kapsamaktadır.

Firmamız, uzun yıllara dayanan deneyimi ve alanında uzmanlaşmış ekibi ile birlikte, yaşam alanlarınızda karşılaştığınız tesisat sorunlarına anında çözüm getirmektedir. Mutfak tesisatı ile ilgili su kaçağı, tıkanıklık veya musluk arızaları gibi problemlerle başa çıkabilir, banyo tesisatında oluşan sızıntılar, tuvalet tıkanıklıkları veya klozet arızaları gibi durumları çözebiliriz.

Tesisat sorunları, günlük yaşamınızı olumsuz etkileyebilecek önemli konulardır. Bizimle iletişime geçerek, uzman ekibimizden destek alabilir ve sorunlarınıza kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Gaziosmanpaşa bölgesinde su tesisatı konusunda güvenilir ve etkili bir hizmet sunan firmamız, sizin için en iyi çözümü sağlamak adına burada.

Sıhhi tesisat işleri en çok önemsediğimiz işler arasında yer alır. Ufak ve basit işler gibi görünse de bir yapının temel hatlarını oluşturur. Gerekli ekipmanla adrese bir kaç dakika içinde tesisatçı ustamız ulaşır ve sizi zor durumdan kurtarır.

Apartman, site, müstakil daire, işyeri ve diğer tüm yapılardaki musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızalarını gideriyoruz. Sıhhi tesisat arızalarında tamir onarım için Gaziosmanpaşa ilçemizdeki en yakın tesisat firmasıyız.

Gaziosmanpaşa Sıhhi Tesisat

Gaziosmanpaşa Su Kaçağı Tespiti

Gaziosmanpaşa su kaçağı tespit servisi olarak su tesisatı işlemlerimizi teknik prensiplere dayanarak ve garantili bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Su tesisatının kurulması sırasında malzeme kalitesi, kalifiye işçilik, projeye uygun tasarım ve son aşamada su tesisatı ustasının kaçağı test etmesi oldukça önemlidir. Su tesisatı test edilirken, şebeke suyu değil, test pompası kullanılarak gerçekleştirilmelidir ve test basınç oranı şebeke suyu basıncının üç katı kadar olmalıdır.

gaziosmanpaşa su kaçağı tespit

 Su kaçağı tespiti servisi olarak, ev ve işyerlerinde sıkça karşılaşılan sorunlardan biri atık su borularındaki arızalardır. Atık su tesisatı oluşturulurken, gider borularının contaları dikkatlice yerleştirilmeli ve yıpranmış contalar kullanılmamalıdır. Gider boruları yapılırken, meyil oranı doğru bir şekilde ayarlanmalı ve boru ek yerleri düzgün bir şekilde birleştirilmelidir.

Su kaçağı tespiti Gaziosmanpaşa firması olarak diğer bir uyarımız, pimaş borularının içine moloz veya harç kaçmasından kaçınılmalıdır. Boşta kalan ağızlar, kapaklarla kapatılmalıdır. Gider boruları yapılırken, boruların alt kısmı sağlam bir şekilde desteklenmelidir. Pimaş boruların alt kısmı zayıf veya boş bırakılırsa, aşağı doğru çökme riski ortaya çıkar ve bu durum tıkanıklık ve su sızıntısı problemlerine neden olabilir.

Temiz su tesisatında oluşan arızalar genellikle birkaç fayansın kırılmasıyla çözülebilirken, atık su tesisatındaki sorunlar daha fazla maliyet gerektirebilir. Temiz su tesisatı arızaları için su kaçağı tespiti Gaziosmanpaşa servisimizi arayarak profesyonel destek alabilirsiniz.

Su kaçağını bulak zordur ve bu nedenle her tesisat ustası bu işin üstesinden gelmez. Tecrübesiz tesisat firmalarıda su kaçağını bulacağız diye evinizi harabeye çevirebilir. Bundan dolayı özel cihaz ve ekipmana sahip firmalardan hizmet alımı yapmaya özen gösteriniz.

Yoncu Tesisat su kaçağı işlerini şansa bırakmaz. Özel teknolojik kameralı, ses dinleme cihazlarımız ile gelir ve su kaçağını kırmadan bulur. Aşağıdaki şikayetleriniz varsa sizin yapınızda da su kaçağı sorunu vardır.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.
0000
Gaziosmanpaşa Su Tesisat İşleri
0000
Gaziosmanpaşa Tıkanıklık Açma
0000
Gaziosmanpaşa Su Kaçağı
000
Gaziosmanpaşa Sıhhi Tesisat

Gaziosmanpaşa Klozet Açma

Klozet muslu tamiri işlerinden başlayarak tıkanıklık açma dahil her klozet işine bakmaktayız. Yıl içerisinde en çok verdiğimiz hizmetlerden biri klozet açma işleridir. Yoncu tesisat klozet tıkanıklık açma hizmetinde %100 garantili işçilik sağlar. Tesisat ekimizi adresinize yönlendirmeden önce gerekli tüm ekipman araçlarımızda hazır bulunur. Ekstra bir ekipmana ihtiyaç duymadan dakikalar için sorun çözülür.

Gaziosmanpaşa Tesisat Hizmetlerimiz

Gaziosmanpaşa ilçemizin daimi tesisat firmasıyız. Arızalı tesisatlarda 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Gaziosmanpaşa Tıkalı Gider Açma

Tıkanıklık ve gider açma profesyonellerin işidir. Tıkalı giderleri %100 garantili şekilde açarız. Özel teknik cihazlarımız sayesinde tıkanmanın yerini %100 nokta tespiti ile buluruz. Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler.

Gaziosmanpaşa Tesisatçı Telefonu

Gaziosmanpaşa semt ve mahallelerinde Ofis, Daire, Site, Ticari mekanlar, Özel Mülk Tesisat, Alışveriş merkezleri, Mağazalar gibi yerlerde yaşanan her tesisat sorununda geliyoruz. Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Gaziosmanpaşa su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz. Gaziosmanpaşa su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir