Kurfalı Tesisatçı

Haftanın her günü Kurfalı tesisatçı servisimiz vardır. Kurfalı Tesisatçı 7/24 & Su Tesisatçısı Acil çağırmanız gerekiyorsa şimdi 0538 293 26 16 numaradan bizi arayın hemen gelelim. Ev ve iş yeri her tür yapıda servisimiz vardır. Kurfalı en yakın tesisatçı numarası 0538 293 26 16 olup şimdi arayabilirsiniz. Haftanın her günü 7 gün 24 saat Kurfalı ve çevresinde sıhhi tesisat ustalarımız ile hizmetinizdeyiz. Kurfalı tesisatçı talep ettiğinizde size an yakın deneyimli ustalarımızı hemen adresinize yönlendiriyoruz.

Kurfalı mahallesi su tesisatçısı işçilik & tamir onarım hizmeti günün her saatinde profesyonelce verilmektedir. Musluk tamiri, Sıhhi tesisat tamiri, Kalorifer tesisatı tamiri, Noktasal su kaçağı tespiti ve diğer her tesisat işinizde uygun fiyatlarla adrese servis veriyoruz.

Kurfalı Su Tesisatçısı

✅Kurfalı En İyi Tesisatçı Su Kaçağı Tespiti
✅Kurfalı Su Tesisatçısı Tıkanıklık Açma
✅Kurfalı Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Kurfalı Su Tesisatçısı

Su tesisat arızaları basit sorunlar olmayan önemsemediğiniz anlarda çok ciddi masraflı arızalara dönüşür. Bugüne kadar Kartal semtlerinde sayısız daire ve mekan sahibine sorunsuz hizmet sağladık. Dairenizin her köşesinde yaşanabilecek tesisat sorunlarında %100 işçilik veririz. Yoncu tesisat konutlar, iş yerleri, dükkanlar, mağazalar, depolar,  atölye, okul ve diğer tüm yapılar için bu hizmeti en uygun fiyatlarla ayağınıza getirir.

İstanbul Kurfalı semti ve civarında en yaygın Su tesisatçısı desteğini biz sağlıyoruz. Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanması sorunlarına geniş kadromuz ve yaygın hizmet ağımızla ulaşırız.

Yoncu tesisat Kurfalı mahallesinde sizlere talebiniz sonrasında 15 dakikada gelir.

Kurfalı Sıhhi Tesisat Su Tesisatı

Sıhhi tesisat ustası gerekiyorsa size yakında olan ekibimize hemen ulaşan ilirsiniz. Uygun işçilik fiyatlarımız, %100 garantili işçilik ve kalıcı çözümler için Yoncu tesisat uzmanlarını tercih edin.

Yoncu tesisatın birimleri için sadece sıhhi tesisat işleri ile ilgilenen ayrı uzman ve birim bulunmaktadır. Mağaza, dükkan, ofis ve kamusal binaların hepsinde musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş sorunlarında anında işlem yaparız. Sıhhi tesisat firmamızda bu alanda en yüksek tecrübeye sahip uzmanlar çalışır.

Kurfalı Su Kaçağı Tespiti

Kurfalı Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı yeni bina ve eski tür apıların her birinde oluşabilecek bir sorundur. Önceli olan su kaçağına neden olan sorunun bulunması ve kalıcı olarak giderilmesidir. Yoncu tesisat firmamız su kaçağı arızası yaşadığınızda işini şansa bırakmaz ve bu alanda kullanılan profesyonel özel cihazları ile adrese gelir. Tesisat ekibimizin kullanımında olan bu gelişmiş cihazlar sayesinde su kaçağının ilk oluştuğu yerin %100 nokta tespiti ile yapılır ve sonrasında tamir işlemi yaparız. Kırmadan su kaçağı tespiti ve tamir onarım için bize ulaşınız.

  • Üst kattan su akıyor
  • Üst daireden su geliyor
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var
  • Banyodan Alt kata Su akıyor
  • Parkelerim kabarıyor
  • Duvarların kabarıyor
  • Duvarlar ve tavan sararıyor
Kurfalı Klozet Açma

Tuvalet gider tıkanması belirsiz zamanlarda karşınıza çıkabilecek ciddi sorunlardan biridir. Bilmeden istemeyerek sizler tarafından dikkatsizce  atılan peçete, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak mendil, ped, çocuk bezi ve diğer cisimler tıkanmaya neden olur. Yoncu tesisat Klozet açma servisimiz sizlere ulaşırken özel kanca, delme cihazlar ve farklı ekipmanlarla donanımlı gelir. Büyük boyutlu tıkanmalarda ise firmamız özel kameralı sistemler kullanır.

Yoncu tesisat klozet tıkanıklık açma işlerinde tam profesyonel işlem yapar. %100 çözümler sunan firmamız sadece kişisel beceri ile değil gerekli tüm teknolojik donanımlara sahiptir.

Kurfalı Tesisat Hizmetlerimiz

Kurfalı semti ve civar bölgelerde tüm tesisat sorunları ve arızalarında 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Kurfalı Tıkalı Gider Açma

Evinizin, yapınızın pis su giderleri, temiz su giderleri de tıkanmanın olası yaşanabileceği yerlerdir. Gider sorunlarında da yıllardır tecrübe edinmiş tesisat ustalarımız ve teknisyenlerimizle hizmet sağlarız. Yoncu tesisatın tıkanma arızalarında kullanmış olduğu Özel robot cihazları sayesinde giderler %100 kırmadan dökmeden tıkanıklığı açmaktadır.

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında tüm dünyaca benimsenmiş özel teknolojik ekipmanları kullanır. İşimizi şansa bırakmadan net kesin çözümler sunar.

Kurfalı Tesisatçı Telefonu

Mutfak Lavabo tıkanıklık açma, Pertek Temizleme, Pimaş Açma, Musluk Batarya Klozet Tamiri, Duşakabin Tamiri, Petek Yıkama, Gömme rezervuar tamiri, Tesisat Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat firmasına ulaşınız. Kurfalı su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.

Kurfalı Tesisatçı & Su Tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir