Garipçe Tesisatçı

Tesisat borularında olabilecek bütün arızalarda garantili çözümler alabilirsiniz. Garipçe Tesisatçısı 7/4 Su Tesisatçısı tamamen uzman kadrodan oluşmata ve tesisatlar ile ilgili yıllardır hizmet veren birimlerden oluşmaktadır. Sarıyer de bulunan Garipçe bölgesinin tümünde 7/24 servisimiz vardır. Acil tesisatçı çağırmak için 0538 293 26 16 numaradan hemen ulaşarak müsaitlik durumunuza göre dakikalar içerisinde adresinize gelmemizi sağlayabilirsiniz.

Tesisat arızalarında uzman kişilerin müdahalesi ile arızalar ortadan doğru şekilde kaldırılmalıdır. Yanlış yapılacak tüm müdahaleler de arızalar boyutları artabilir, ve sizlere masraf çıkartılabilmektedir. Tüm su kaçağı, tıkanıklık sıhhi tesisat ve su tesisat işlerinizden bizlerden uygun fiyatlarla hizmet alabilirsiniz. Haftanın 7 günü tesisatçı olarak firmamızdan hemen destek alabilirsiniz.

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Garipçe Su Tesisatçısı

Garipçe bölgesinde su tesisatçısı olarak boru tesisat hatası ve arızaları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklık gibi tesisatçılık görevlerinin tümü başarılı şekilde yerine getirilir.

Senelerin deyimi ile yoncu tesisat aynı gün tesisat arızalarını giderebilmesi için onlarca saha ekipleri tarafından oluşan bir kadroya sahiptir. İstanbul da tüm saha araçlarımız tam teknik donanıma sahip olmasından ötürü hızlı olarak arızaları su tesisatçısı olarak ortadan kaldırır. Yaşadığınız sorunu hemen bizleri arayarak iletin sorunun niteliğine uzmanımızı sizlere yönlendirelim.

Garipçe Su Tesisatçısı

Garipçe Sıhhi Tesisat

Sıhhi tesisatta sorun varsa bir kaç dakikada arızayı bulur ve gideririz. Acil tesisatçı için tek yapmanız gereken çağrı merkezinden bizlere ulaşmanızdır. Gerekli ekipmanla adrese bir kaç dakika içinde tesisatçı ustamız ulaşır ve sizi zor durumdan kurtarır. Basit ve zorlu her tür tesisat sorunu için adrese ekip gönderiyoruz. Onlarca ekip araçları ile 10 yılı aşkın süredir İstanbul Avrupa yakası genelinde aralıksız hizmet veriyoruz.

Yoncu tesisat enelerin deneyimi ile güven duyulan garantili bir işçilik sağlar. Apartman, site, müstakil daire, işyeri ve diğer tüm yapılardaki musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızalarına hemen çözüm bulunur. Sıhhi tesisat arızalarında tamir onarım için Garipçe ilçemizdeki en yakın tesisat firmasıyız.

Garipçe Sıhhi Tesisat

Garipçe Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı zaman olarak yada ne sebepten ötürü olacağı pek kestirilemez. Su sızıntısı şeklinde başlayan bu sorunun tam kaynağı bulunmadan arıza giderilmiş sayılmaz. Normal tesisat borularında gözle görünür olan kısımlardaki arızalarda çözüm oldukça kolay olabilir fakat, gizli su kaçaklarını bulmakta hayli zordur. Bu sebeple mutlaka profesyonel firmalardan su kaçağı tespiti hizmeti alınız.

Özel teknolojik kameralı, ses dinleme cihazlarımız ile gelir ve su kaçağını kırmadan bulur. Yoncu Tesisat su kaçağı işlerini şansa bırakmadan bilimsel çalışmalar ile arızaları ortadan kaldırıyoruz. Eski usül kıra kıra arıza bulma devri artık günümüzde kullanılmamaktadır. Günümüzde teknolojik cihazlar ile doğru yere müdahale edilir.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar sararıyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.

Garipçe Su Kaçağı Tespiti

0000
Garipçe Su Tesisat İşleri
0000
Garipçe Tıkanıklık Açma
0000
Garipçe Su Kaçağı
000
Garipçe Sıhhi Tesisat

Garipçe Klozet Açma

Tesisat ekimizi adresinize yönlendirmeden önce gerekli tüm ekipman araçlarımızda hazır bulunur. Ekstra bir araç gerek kalmadan dakikalar için sorun çözülür. Tam donanımlı çalışan birimlerimiz sizlere en doğru ve hızlı çözümler uygulayan yoncu tesisat aynı gün sorunları ortadan kaldırır. Klozet arızaları ve tıkanıklık açma için en yetkin ekip ile kusursuz hizmet veren firmayız. Sene boyunca en çok verdiğimiz hizmetlerden biri klozet açma işleridir. Yoncu tesisat klozet tıkanıklık açma hizmetinde %100 garantili işçilik sağlar.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Garipçe Tıkalı Gider Açma

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler. Tıkalı giderleri %100 garantili şekilde açarız. Özel teknik cihazlarımız sayesinde tıkanmanın yerini %100 nokta tespiti ile buluruz. Tüm tıkanıklık sorunları hızlı, güvenilir ve kalıcı olarak çözülmektedir.

Garipçe Tesisatçı Telefonu

Garipçe su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın. Garipçe de Ofis, Daire, Site, Ticari mekanlar, Özel Mülk Tesisat, Alışveriş merkezleri, Mağazalar gibi yerlerde yaşanan her tesisat sorununda çözüm için geliyoruz.

Tıkanma, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Garipçe su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir