Çekmeköy Tesisatçı

Evlerdeki ve iş yerlerindeki her tesisat arızasında acil olarak talebinizde geliriz. Çekmeköy Tesisatçısı & Su tesisatçısı gereken her durumda hazır aracımız ereceğiniz adrese bir kaç dakika içinde ulaşır. Gündüz ve gece her saat tesisatçı çağırmak için 0538 293 26 16 numaradan bizi arayınız.

✅Kamera İle Hizmet: Su Kaçağı Tespiti
✅Robotla Hizmet: Tıkanıklık Açma
✅Profesyonel Tesisatçı: 7/24 Hizmet
✅Makine İle Servis: Kombi Petek Temizleme
✅Tesisat Tadilat: Komple Anahtar Teslim Tesisat
✅Klozet Tamiri : Orjinal Yedek Parça
✅Bakır Boru Hizmeti : Geniş Servis Ağı

Çekmeköy tesisatçı taleplerinizde oldukça geniş bir alanda hizmetimiz vardır. Sadece konutlar yaşam alanları değil işyeri, ofis, mağaza, alışveriş merkezi, okullar ve çeşitli yapılardaki tesisat sorunları içinde hizmet veriyoruz. 10 yıldan beri her müşterimize en ekonomik tesisat servis ücretleri ile ulaşıyoruz.

Çekmeköy Su Tesisatçısı

Konumunuza adresinize en yakındaki tesisat firması Yoncu tesisatı arayınız. Avrupa yakasında Çekmeköy başta olmak üzere bir çok merkezi konumda hazırda bulunan mobil tesisatçı ekibimiz vardır. Çekmeköy civarında ikamet eden müşterilerimize ulaşma süremiz ortalama 15 dakikadır.

Su tesisatçısı hizmetlerimiz arasında Boru tesisatları, Su kaçağı tespiti, tesisat tamiri, petek temizleme kombi bakımı, banyo dolap montajı, yangın sistemleri tesisatı, bakır boru tamiri, demir su tesisat tamiri, pimaş açma, tıkanıklık açma, tuvalet tıkanıklığı açma, lavabo tıkanıklığı açma, gider tıkanıklıklarının tümü bulunur. Yoncu tesisat kadroları geçici personellerden değil daimi kadrolardan oluşur.

Çekmeköy Su Tesisatçısı

Çekmeköy Su Tesisatı Sıhhi Tesisat

Sıhhi tesisat işlerinizde en ekonomik fiyat politikamız ile yıllardır aynı kalitede hizmet sağlıyoruz. Basit musluk tamiri işlerinden başlayarak banyo mutfak ve tesisat borularındaki her arızayı gideriyoruz. Sıhhi tesisat ustalarımız garantili işçilik üzerinden hizmet vermektedir.

Sıhhi, tesisat arızaları ile birlikte Müstakil bina, ticari bina ve her tür yapıdaki musluk arızaları, lavabo, küvet, klozet, su vanaları, pis ve temiz su giderleri, tesisat boruları, pimaş arızaları için yerinizde servis vermekteyiz. Sıhhi tesisat en iyi bildiğimiz iş olup tüm işlemlerimiz işçilik garantilidir.

Çekmeköy Su Kaçağı Tespiti

Çekmeköy Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı yapınız için en ciddi risk teşkil edebilecek tesisat sorunudur. Su kaçak işlerinde ve arızalarında mutlaka profesyonel tesisat firmaları ile çalışmanız gerekir. Bu nedeni ise yetersiz kişiler ve ustalar yapılarda kırma dökme ve molozlar yığınına neden olur. Su kaçağını bulacağım diye evin bir çok yerini kırıp dökebilir. Buda sizin ciddi masraflarla karşılamanız anlamına gelir.

Termal kameralı cihazlar, akustik ses dinlemeli cihazlar ile su kaçağını bulmak son derece kolaydır. Bazı tesisat şirketlerinde su kaçağı bulma cihazları yoktur ve eski usul yöntemlerle işlem yapmaktadır.

  • Üst kattan su akıyor,
  • Üst daireden su geliyor,
  • Tuvaletten alt kata su akıntısı var,
  • Banyodan Alt kata Su akıyor,
  • Parkelerim kabarıyor,
  • Duvarların kabarıyor,
  • Duvarlar ve tavan sararıyor.
0000
Çekmeköy Su Tesisat İşleri
0000
Çekmeköy Tıkanıklık Açma
0000
Çekmeköy Su Kaçağı
000
Çekmeköy Sıhhi Tesisat

Çekmeköy Klozet Açma

Klozet tıkandıysa vakit kaybetmeden tesisat servisimize ulaşınız. Pis atık su giderleri tıkanmalarında 15 dakikada çözüm sağlıyoruz. Klozet içine bilerek yada bilmeyerek atılan her büyük hacimli cisim tıkanma yapabilir. Mutlaka klozet kullanımlarına dikkat edilmeli ve tıkanıklık oluşturacak maddeler atılmamalıdır.

Yoncu tesisat klozet tıkanıklık açma servisinde %100 garantili işlem yapar. Firmamız ekibi Özel teçhizatları ve tecrübeli uzmanları sizlere gelir kısa sürede sizi yaşadığınız sorundan kurtarır.

Çekmeköy Tesisat Hizmetlerimiz

Çekmeköy ilçemizin daimi tesisat firmasıyız. Arızalı tesisatlarda 7/24 açık ve adrese gelmekteyiz.

Lavabo Açma Kombi tesisat Bakım ve Temizliği Pimaş Açma Kanal Açma
Petek Temizleme Su Kaçağı Bulma Duşakabin Montajı ve Tamiri Kombi Montajı
Musluk Batarya Tamiri Gömme Rezervuar tamiri Mutfak Gideri Açma Su Kaçağı Tamiri
Klozet Musluğu Tamiri Sıhhi Tesisat İşleri Kalorifer Tesisat tamiri Klozet Sifon Tamiri
Kombi Bakımı Tesisat Yenileme Küvet Tıkanıklık Tüm Tesisat İşleri

Çekmeköy Tıkalı Gider Açma

Her tür gider tıkanmasında %100 açma işlemi sağlarız.  Yoncu tesisat uzmanları Tıkanık açma işleminden önce tıkanmanın yerini %100 nokta tespiti yaparak bulur. Bu arıza için sadece personel bilgisi ile değil özel ekipman ve cihazlarla hizmet veririz.

Yoncu tesisat logar, pisuvar, pimaş, mazgallar tıkanma arızalarında yeni teknoloji cihazları ile gelir ve kırmadan dökmeden sorunu çözümler.

Çekmeköy Tesisatçı Telefonu

Çekmeköy semtleri ve mahallelerinde Ofis, Daire, Site, Ticari mekanlar, Özel Mülk Tesisat, Alışveriş merkezleri, Mağazalar gibi yerlerde servisimiz vardır. Tesisat Tıkanıklık, su kaçağı, su sızıntıları ve tüm tesisat arızaları içinde Yoncu tesisat ekiplerimiz her zaman size en yakındaki ekiplerdir. Çekmeköy su tesisatçısı için mahalle ve semtlerimizde 7/24 aralıksız tesisat servis hizmeti veririz.

Çekmeköy su tesisatçısı şirketimiz su kaçağı başta olmak üzere tüm tesisat konularında tecrübeli deneyimli uzmanlarla size destek sağlar. Lütfen bize 0538 293 26 16 hattımız üzerinden ulaşıp tesisatçı çağırın.


Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir